Beoordelingen 

612 commentaren van in totaal 612 beoordelingen
Service
Maurice Brandts (Maastricht)
17-07-2019
10

Vriendelijk, behulpzaam en goede afhandeling

Service
Jan Kuijpers
17-07-2019
9

Deskundig, professioneel en vriendelijk personeel in alle afdelingen.

Service
Rob Bruls
11-07-2019
10

vriendelijk ,niet opdringerig

Service
R.Bos (Meerssen)
11-07-2019
8

in het algemeen prima!

Service
mevr. Lemmens-Thomas (Maastricht)
11-07-2019
9

goede service en prettig personeel

Service
Dh. K. Ismaeel (Eijsden)
04-07-2019
10

zeer goede ervaringen gehad, vriendelijk en glimlachend personeel en totale garantie.

Service
Mevr.Thoma
04-07-2019
9

Prima dealer, nog nooit iets te klagen gehad.

Service
Lex Bijlsma (Maastricht)
04-07-2019
10

Vakkundig onderhoud, beleefde en vriendelijke bejegening, voorspelbare tijdsduur en kosten

Service
Marc Kerkhoffs
28-06-2019
10

Vriendelijk personeel en kennis van zaken

Service
Hans Kikken (Margraten)
28-06-2019
10

Reeds 35 jaar klant van Toyota Mengelers, waarvan de laatste 11 jaar bij Mengelers Maastricht. Nog steeds zeer tevreden!!!

Service
Rob Dauphin (Eijsden)
12-06-2019
9

Zeer tevreden over koop van nieuwe auto en goede service

Service
Fred Nijsten (Eijsden)
12-06-2019
9

Goede service. Vriendelijkheid/vakkundigheid personeel.

Service
Fred Erkenbosch
31-05-2019
9

Behulpzaam, vriendelijk en goede service

Service
Harrie Stassen (Berg en Terblijt)
24-05-2019
9

Zeer vriendelijk goed voor gelicht alles prima fijn bedrijf en eerlijk bij het onderhoud.

Service
Dhr. A. Wolfs (Eijsden)
22-05-2019
10

volle tevredenheid over toyota garage

Service
Dhr. L. Meijs (Maastricht)
17-05-2019
10

Prijsopgave vooraf ontvangen alsmede uitgebreide afvink-onderhoudslijst. Werd vooraf gebeld ivm goedkeuring voor extra werkzaamheden. Ook extra hybride check gedaan Vriendelijke ontvangst.

Service
Marion Schins
08-05-2019
10

Voor mij ee8n betrouwbare garage waar ik me thuis voel, durf te vragen wat ik niet begrijp en me daarin serieus genomen voel als volwaardige klant!

Service
Mat (Maastricht)
08-05-2019
8

geen bijzonderheden

Service
Peter Martens (Maastricht)
03-05-2019
10

Zonder afspraak aan de balie gevraagd of een vakantiecheck gedaan kon worden ivm plotseling vakantietje. Er bleek zelfs ruimte voor een 135.000 km beurt, zodat ik de auto in de loop van de middag weer kon ophalen. Principetoestemming gegeven om achterbanden te vervangen, maar die konden nog mee tot de volgende beurt. Volgende dag veilig en met een gerust hart naar Frankrijk!

Service
Margo de Vree (Maastricht)
30-04-2019
10

Alle contacten met Toyota zijn tot nu toe prima verlopen.

Service
Fam. op den Camp
24-04-2019
9

Goede service

Service
D.S. de Jong (Maastricht)
24-04-2019
8

Standaard service.

Service
P. van der Horst
24-04-2019
10

Waren al m'n eerdere auto's maar Toyota's van Mengelers geweest...

Service
Bernadette van den Elsen (Eijsden)
24-04-2019
8

Volgens afspraak, betrouwbaar, goed.Grote beurt was alleen onverwacht laat klaar op de dag waardoor het voor ons pas de volgende dag mogelijk was de auto op te halen.

Service
Anne Spaans (Maastricht)
24-04-2019
9

Al tien jaar heb ik een prima Verso en krijg ik bij Mengelers een prima en buitengewoon vriendelijke service.

Service
Rob Caggiari (Valkenburg a/d Geul)
24-04-2019
9

Zeer klantvriendelijk en een goede service

Service
Frans Goemans (Heemstede)
18-04-2019
10

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop men met de klant omgaat, zowel de ontvangst als de werkplaats erg klantvriendelijk.

Service
H. Kessen (Maastricht )
18-04-2019
8

Goede service, vriendelijk personeel. Alles werd goed uitgelegd over de nieuwe auto. Kreeg zelfs een bosje bloemen mee.

Service
Wiel Lucassen (Valkenburg aan de Geul)
10-04-2019
9

Goede service en vriendelijke korrekte afhandeling!

Service
S. Cobben
10-04-2019
7

Je wordt correct en efficiënt behandeld, met terugbreng service.

Service
Wiel Gunther (Maastricht)
10-04-2019
8

Men blijft vriendelijk en zeer correct (tot nu dan!).

Service
Essers (Maastricht )
10-04-2019
9

Met de garage zijn goede (prijs) afspraken te maken. Professioneel en vriendelijk!

Service
Jean Frerejean (Maastricht)
10-04-2019
9

Geweldige service.

Service
J A Thijssens (Maastricht)
10-04-2019
10

Op alle gebieden TOP!

Service
Harry Maas (Ulestraten)
09-04-2019
9

In zijn geheel fijne ontvangst en keurig en vooral vriendelijk afspraak afgewerkt.

Service
Dhr. Ritzen (Maastricht)
09-04-2019
10

Prima service, deskundige monteurs. Receptie vriendelijk en goede uitleg over kosten enz. Kortom zeer tevreden.

Service
J. Willems (Berg en Terblijt)
09-04-2019
10

Het is een bedrijf met goede service en je kunt er altijd terecht als je problemen hebt.

Service
Diederen Maurice (Maastricht )
09-04-2019
10

Fantastische en vakbekwame mensen.

Service
B Weijenberg (Cadier en Keer)
09-04-2019
9

Correct en deskundig behandeld.

Service
Bart van Houten (Maastricht)
09-04-2019
10

De service is duidelijk, vriendelijk en zonder verassingen.

Service
Dhr. P. Engelen (Maastricht)
09-04-2019
8

Goede service. Vriendelijk en kundig personeel. Dat geeft vertrouwen en daardoor kom ik er graag.

Service
Carel Gielkens
09-04-2019
9

Heel vriendelijk en vakkundig personeel. Ze nemen echt de tijd voor het geven van advies en het beantwoorden van overige vragen.

Service
Mevr. F. M. van der Heijden
21-02-2019
8

Duidelijke schriftelijke communicatie; afspraken stipt nagekomen. Vriendelijke bejegening.

Service
Ben Potma
20-02-2019
10

Perfecte service. Afspraken kloppen precies. Goede informatie en zeer prettig en vriendelijk personeel.

Service
Max Sassen (Stevensweert)
12-02-2019
10

Goede service, vriendelijke mensen, schone auto

Service
John Borgions (Maastricht )
01-02-2019
10

Zijn vriendelijk Je voelt je op je gemak

Service
C.H. Balan (Valkenburg)
01-02-2019
9

zie eerdere toelichting.

Service
P.Martens (Maastricht)
01-02-2019
10

persoonlijke service en stipte uitvoering van werkzaamheden. Plezierige wachtruimte

Service
Mevrouw J.M.L.C. Ensinck-Naus (Maastricht)
01-02-2019
10

In de 10 jaar dat ik klant ben van Mengelers Maastricht is er een vertrouwen gegroeid. Dat voelt heel prettig. Mijn auto, maar ook ik voel me op de juiste plek.

Service
Rene Schreurs (Maastricht)
23-01-2019
9

Zeer goede service

Service
Rob Waltmans (Meerssen)
23-01-2019
9

De planning van de onderhoudsbeurten is altijd correct. De werkzaamheden zijn altijd op de juiste tijd klaar.De rekening klopt.

Service
Bruijnen (Maastricht)
18-01-2019
9

Correcte behandeling. Houden aan afspraken.

Service
Renes
16-01-2019
9

Prima service. Vriendelijke benadering. Duidelijke communicatie vooraf en na afloop.

Service
N. van Deijl (Maastricht)
16-01-2019
10

Omdat de service uitstekend is!

Verkoop
F.Vermeulen (Maastricht)
11-01-2019
10

Prima service

Service
Mevr. Vrancken (Maastricht)
04-01-2019
8

De navigatie van de Auris valt tegen.

Service
Peter Michalides (Bunde)
04-01-2019
9

Prima werkplaats, deskundig oordeel, goede service, aardige en hulpvaardige medewerkers ! En leuke leenauto !

Service
Lou de Sterke (Maastricht)
04-01-2019
9

Zeer tevreden over service en auto

Service
Hans Kikken (Margraten)
04-01-2019
9

Ik heb vertrouwen in Toyota Mengelers van vertegenwoordigers tot monteurs/werkplaatsmedewerkers.

Service
A.peeters
04-01-2019
9

Tevreden

Service
John boulanger (Maastricht)
03-01-2019
9

Geen idee

Verkoop
E. Steijnebrugh
03-01-2019
9

Op basis van mijn ervaring met dit bedrijf (3 toyota's) hierbij mijn kwalificatie: Het betreft een professioneel bedrijf met kundige medewerkers in zowel verkoop als onderhoud.Sfeer is prettig (soms zelfs gemoedelijk). Op een enkele uitzondering na worden de afspraken correct nagekomen. Al met al een aanrader.

Service
Jan Retz (Maastricht)
21-12-2018
9

ik ben altijd correct en vriendelijk behandeld

Verkoop
Dhr. Verhoeven
19-12-2018
1

Onbetrouwbaar

Service
davy (maastricht)
19-12-2018
8

zijn vriendelijk en behulpzaam

Service
Dhr. A. Trines (Heerlen)
14-12-2018
10

Na een jaar van aankoop van een Toyota Auris Hybride was mijn auto aan een onderhoudsbeurt toe in overleg met de verkoper van deze auto werd er een afspraak gemaakt met de receptie die ook het vervangende vervoer op de dag van onderhoud regelde. Bij het afhalen van de auto werd ik keurig geïnformeerd over de uitgevoerde werkzaamheden en aandachtspunten. Een van deze punten viel nog onder de garantie van de auto en dit werd in samenspraak met de medewerker keurig de week erna binnen een uur door het team Mengelers Toyota Maastricht verholpen, chapeau!

Service
Gerard Gijzen (Maastricht)
14-12-2018
9

Altijd behulpzaam en vriendelijk en degelijk werk.

Verkoop
pm bongaerts-peeters (maastricht)
13-12-2018
10

Vriendelijke en eerlijke behandeling.

Service
Dhr. Wiel.L.E. Habets (Valkenburg)
05-12-2018
9

Al heel lang klant bij Mengelers Maastricht, en al die tijd netjes en correct behandeld en geholpen. Zeer vriendelijk personeel en hierdoor toch prettige ervaringen op gebouwd.

Service
Van der Schaft (Maastricht)
05-12-2018
9

Het is een zeer prettige garage. Correcte receptie en afhandeling. Werkplaats moet de afvinklijst niet alleen afvinken maar ook kijken of wat ze aanvinken ook gebeurd is. Ik kan niet controleren of ze technisch alles gedaan hebben daar ga ik van uit. Ik kan wel controleren hoe ik de auto terug krijg en als ze dan afvinken stoel teruggezet, etc en het is niet gebeurd maakt het afvinklijstje wat minder betrouwbaar.

Service
G. Peeters (Maastricht)
05-12-2018
10

Bijzonder tevreden over service en klantvriendelijkheid

Service
Dhr. A. Wolfs
05-12-2018
8

een betrouwbare garage met een vriendelijke en correcte behandeling

Service
Dhr P. Frijns (Maastricht)
05-12-2018
10

Platte band na 17 uur. Direct geholpen en thuis gebracht.

Service
L. Vandijck
30-11-2018
8

Nagenoeg perfect. De locatie heeft voor mij zelf het nadeel dat ik er voor door een druk punt in Maastricht moet en als het niet mee zit met het verkeer, ik hier flink veel nadeel aan zal ondervinden. Anders dan dat was het een dikke 9 geweest.

Service
Rémy Manderveld (Meerssen)
30-11-2018
10

Je bent er welkom. Zeer hulpvaardig.

Verkoop
Desirée neijenhuys Kurvers (Ulestraten)
29-11-2018
10

Ze zijn klantvriendelijk en behulpzaam. Een fijne garage om te komen.

Verkoop
Benito coenen
29-11-2018
10

Zeer te vreden

Service
Mw. de Vrede (Maastricht)
27-11-2018
9

Bijzonder prettig personeel met vakkennis.

Service
Jo Franssen (Maastricht)
23-11-2018
10

Gewoon goed.

Service
f tilman (maastricht)
23-11-2018
9

Vriendelijk personeel en prijsopgave kwam overeen met de faktuur.....

Service
Huub Janssen (Maastricht)
23-11-2018
9

Altijd vriendelijk en volgens afspraak handelen.

Service
René van den Akker (Bunde)
23-11-2018
10

Goede klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Goede prijs-kwaliteit qua onderhoud. Afspraken worden correct nagekomen. Een aanrader.

Service
Pierre Smeets (Maastricht)
14-11-2018
10

Vanwege de deskundigheid de uitleg over de gegeven opdracht en de vlotte en goede afhandeling van de gemaakte afspraken.

Service
ph.verheijden (Meerssen)
02-11-2018
10

Super netjes behandeld en afspraken iedere keer weer goed nagekomen.

Service
Freek Goedhart
02-11-2018
10

Uitstekende service en houdt zich aan de afspraken.

Service
Dhr. Essers (Maastricht)
29-10-2018
9

Klantgerichte benadering en open cultuur wanneer je meer info wenst of een kijkje wilt nemen bij het onderhoud c.q. Reparatie

Verkoop
Familie Thoma (Gronsveld)
29-10-2018
10

wij hebben het ervaren als zeer positief vooral door de verkoper ***, de heer was zeer professioneel, behulpzaam en niet opdringerig, zelfs de receptioniste was bekwaam en zeer vriendelijk.

Service
h Gardeneers (Maastricht)
29-10-2018
9

Perfectie service, goeie communicatie, vriendelijk personeel.

Service
Gijsbers (Maastricht)
29-10-2018
7

7 is bovengemiddeld.

Service
stevens (maastricht)
29-10-2018
9

ik ben altijd heel goed geholpen daarom dank ik jullie daarvoor.

Service
Manny (Maastricht )
17-10-2018
10

Service altijd goed en vriendelijk...

Service
Thea walthouwer (Maastricht )
17-10-2018
10

Omdat de service heel goed is en zeer vriendelijk personeel.

Service
W.R. VAN ROMONDT
17-10-2018
8

De behandeling is erg vriendelijk en prima, echter door de telefoon kreeg ik een andere- veel lagere- prijsopgave dan ik later moest betalen.

Verkoop
J. Dolmans (BUNDE)
17-10-2018
9

Toyota Mengelers heeft mooie auto’s en zeer vriendelijk personeel. Helemaal tevreden!

Verkoop
Ten Voorde
17-10-2018
10

Toyota Mengelers is al jaren een betrouwbare dealer wat afspraken en geleverde kwaliteit betreft

Verkoop
Frank Lemmens (Maastricht)
05-10-2018
10

Bij Mengelers voel je je echt klant. Je wordt vriendelijk ontvangen, er is aandacht voor je vraag en daar wordt vakkundig op ingespeeld maar met respect voor de ruimte die je als klant wenst te hebben.

Verkoop
Valerie Lameriks (Ulestraten )
02-10-2018
10

Uitstekend geholpen door verkoper Ralf Beurskens.

Service
Jef Engelen (Maastricht)
27-09-2018
9

Geen problemen gehad, alles volgens afspraak afgehandeld.

Service
l.j. stallinga (Maastricht)
26-09-2018
9

Goede, vriendelijke service.

Service
E.W.J.M. Smeets (Maastricht)
26-09-2018
10

Vriendelijk , vakkundig en correct behandeld.

Service
Dhr C.Bruinen (Maastricht)
26-09-2018
9

Altijd correct behandeld ,en vriendelijk.

Service
Math Poolen
26-09-2018
9

Goede ontvangst, netjes uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Frederico Engelen (Maastricht)
19-09-2018
8

Nette zaak, met goed advies en technische hulp

Service
Jo Wijts
29-08-2018
10

Afspraak is afspraak. Je wordt ontvangen als een echte klant. Je wordt op de hoogte gehouden. Er hangt een goede sfeer. En het toch wel belangrijke je ontvangt je auto goed onderhouden weer terug.

Service
M Wachelder (maastricht)
29-08-2018
9

We hebben al meerdere auto's gekocht bij deze dealer en zowel bij de verkoop en verder periode met beurten en evt klachten goede service en klantvriendelijk

Service
Hans.Meijers (Geleen)
29-08-2018
9

Heb gewoon goed gevoel bij hun

Service
Jo SWchoenmakers (Maastricht)
15-08-2018
9

correcte wijze van benadering en uitvoering werkzaamheden

Service
rose-marie straten
15-08-2018
10

Uitvoeriger info bij aankoop of reparatie van de auto. Klant met respect behandelen. Duidelijke toelichting m.b.t. kosten voor reparatie. Afspraken zijn duidelijk. Het personeel steeds goed geluimd, en aandacht voor de klant.

Service
Jo Rutten (Maastricht)
08-08-2018
8

algemene indruk service en ontvangst en vriendelijk personeel, zijn voor mij de redenen om een 8 te geven.

Service
Huub Kerckhoffs
31-07-2018
9

Correcte behandeling, zakelijke benadering, afspraken worden nagekomen, flexibel bij spoedgeval ( 1/2 jaar geleden, auto start niet, sta in Maastricht, 5 km. van huis, binnen kwartier monteur bij mijn auto , auto gestart, daarna accu vervangen ) , dus , ...

Service
Mevr essers (Maastricht)
25-07-2018
10

Prima service

Service
Bart van Houten (Maastricht )
25-07-2018
10

Goede, duidelijke en zeer vriendelijke service

Service
Dhr ten Voorde (Maastricht)
24-07-2018
10

Toyota Mengelers is al 8 jaar een vakbekwame en betrouwbare dealer

Verkoop
Léon Niesten (Maastricht)
20-07-2018
10

Dankzij de servicegerichtheid en uitstekende begeleiding van een verkoper bij de aankoop en levering van mijn nieuwe Toyota CHR ben ik weer dik tevreden over deze dealer!

Service
Dhr. A.M.Habets (Maastricht)
19-07-2018
9

Altijd een duidelijke / vriendelijke / correcte en betrouwbare partij

Service
mevr Corsius A.J.C (Meerssen)
19-07-2018
8

Heb vertrouwen in deze garage,heb ik ook nodig als alleenstaande vrouw

Service
Mw. Leunissen-Muitjens
19-07-2018
8

Goed bedrijf, goede service, goede ligging, vriendelijk personeel en een zeer betrouwbaar automerk!

Service
J Kuijperd
18-07-2018
9

Prima service vriendelijke medewerkers

Service
Ger Snijders (Maastricht )
18-07-2018
9

Prima service , klantgericht en meedenkend .

Service
Joep Cluitmans
18-07-2018
9

Goede en prettige service

Verkoop
Lex Bijlsma (Maastricht)
16-07-2018
10

Deskundig, efficiënt, vriendelijk en klantgericht

Verkoop
Frirs van Gelder (Maastricht)
12-07-2018
10

Het resultaat van de verkoop was geheel in overeenstemming met mijn wensen!De verkopers stonden open voor mijn wensen en zijn zeer vriendelijk!.Het afhalen van de nieuwe auto met bloemen en een "onthulling" was zeer aangenaam en verrassend!Hier werden foto's van gemaakt en ons gelijk opgestuurd!

Verkoop
Peter welters (Maastricht)
11-07-2018
10

Een priema zaak goede mensen die naar jou wensen luisteren

Service
Mevr. Thoma
11-07-2018
9

Alles prima en volgens afspraak correct afgehandeld.

Verkoop
Pie Jongen (Maastricht)
11-07-2018
10

Uitstekende service. Zeer klantvriendelijk. Er wordt met de klant meegedacht. Duidelijk over de maandelijkse kosten. Goede uitleg auto.

Service
Pascal Engelen (Maastricht)
11-07-2018
9

Meermaals ben ik naar Mengelers gegaan en steeds zeer goed geholpen door de vriendelijke medewerkers.

Verkoop
Raymond Prick (Maastricht)
09-07-2018
9

Vakkundige en vriendelijke medewerkers die altijd direct voor je klaar staan.

Verkoop
DHR A.M.Colier (Maastricht)
09-07-2018
10

Het personeel en de verkopers waren zeer behulpzaam bij het uitzoeken van de juiste auto en kleur

Verkoop
Bert Roks (Maastricht)
04-07-2018
10

Perfect

Service
Joep Geraedts
27-06-2018
10

Omdat alles perfect was

Service
CB
27-06-2018
8

Well, I would have given a 10, but found something quite strange and rather odd. When my car was serviced, they looked at all necessary things, engine oil, switches, etc, but a major expectation is also cleaning the car, or at least giving it a wash. That was not done. In all other countries where I have had my car serviced, that's the most expected thing. Therefore, an 8. In all other aspects, the service was excellent, including the communication by staff.

Service
Smeets (Maastricht)
27-06-2018
7

Mondelinge afspraken door verkoper niet correct

Service
Hans Wilmer (Maastricht)
20-06-2018
10

Een serieuze garage, goede service en dienstverlening met vriendelijk personeel.

Service
Paul Dobbelaar (Maastricht)
14-06-2018
10

Prima service, aardige mensen. Vriendelijk en snel

Service
Pim Akkermans (Nuth)
13-06-2018
10

Prima communicatie vooraf, duidelijke afspraken werden gemaakt, geen verrassingen achteraf.Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam

Service
Dhr. P. Tossings. (Eijsden.)
13-06-2018
10

zeer klantvriendelijk.

Service
PJA Rademacher (Wijlre )
13-06-2018
10

Een goede auto verdient een goede, vakbekwame garage. In heel mijn leven ben ik nooit meer tevreden geweest dan met onze Toyota en onze Toyota-dealer Mengelers.

Verkoop
Remy Manderveld (Meerssen)
06-06-2018
9

Na een autogerichte verkoper ontmoet te hebben en deze er op geattendeerd te hebben dat wij dat niet prettig vonden. Draaide dankzij andere verkoper het verkoopgesprek totaal om en zijn we zeer prettig geholpen hetgeen resulteerde in de koop van 3 Toyota's. Wij voelen ons thuis in deze garage. Attent, Klantvriendelijk, je welkom voelen,

Verkoop
Dhr. P.l.g.p. Jochems (Meerssen)
29-05-2018
10

Als er iets mankeert aan de auto is een afspraak zo gemaakt en het mankement snel en goed verholpen.

Service
Dhr. Jan Limpens (Spaubeek)
24-05-2018
10

klantvriendelijk en behulpzaam

Service
Herman Kingma (Maastricht)
23-05-2018
10

Perfecte service, perfect onderhoud, uiterst vriendelijke bejegening: TOP

Verkoop
P. Loontjens / W. Koekkelkoren (Maastricht )
22-05-2018
10

Vriendelijk, onbevooroordeeld personeel en reeel / meedenkend in onderhandelingen / aankoopproces

Service
Bert Seegers (Maastricht)
16-05-2018
9

klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Mengelers Maastricht!

Service
S. Cobben (Bunde)
16-05-2018
8

Vriendelijk personeel duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden, vooraf melding en prijsopgave van de extra uit te voeren werkzaamheden.Extra uitgevoerde werkzaamheden nogal aan de hoge kant.Nieuwe banden toch maar ergens anders laten doen, waren erg duur circa 40%

Service
frans tilman (maastricht)
09-05-2018
8

goede service, vriendelijk personeel

Service
H.Stassen (Berg en Terblijt)
09-05-2018
8

zeer klant vriendelijk en goede service

Service
H. Koch
07-05-2018
9

uitstekende service, vriendelijk personeel

Service
A. Bot (Oud Valkenburg)
02-05-2018
10

Goede en betrouwbare service

Verkoop
Dhr. F. Bär (Maastricht)
25-04-2018
9

Prima begeleiding van de verkoper. Prima auto (Yaris hybrid) met een fiks aantal extra's all in. Nadeel is dat we bij de proefrit in een auto reden met nog meer opties waarvan we achteraf constateerden dat deze niet in het pakket van de door ons gekozen auto zaten. We hadden mogelijk kunnen wachten, maar dan hadden we 3 maanden geduld moeten hebben. Onze oude auto was defect en afgeschreven, daardoor een keuze gemaakt met wat minder extra's. We hebben de eerste 600 kilometers achter de rug en zijn nog steeds heel content over onze keuze.

Service
CHARLES STORM VAN 'S GRAVESANDE (MAASTRICHT)
25-04-2018
7

REPARATIEKOSTEN ZIJN DUURDER DAN BIJ ANDERE DEALERS EN VAAK ZEER VERSCHILLENDE BEDRAGEN VOOR EENZELFDE GERINGE REPARATIE

Service
W.Simon (Valkenburg)
25-04-2018
10

Goeie service zeer vriendelijk personeel

Service
Jean Frèrejean (Maastricht)
25-04-2018
10

Uiterst correct personeel en geweldige afhandeling en service.

Verkoop
Michel van den Berg (Maastricht)
23-04-2018
9

Er was geen enkel punt waar ik iets op kon aanmerken.

Service
T.van Mulken (Maastricht)
18-04-2018
8

is een goede garage

Service
Marc Schillings (Eijsden)
18-04-2018
8

De service die ik heb gekregen is prima. Wordt netjes en tijdig geholpen.

Verkoop
Mw. A. van de Voorde (Maastricht)
17-04-2018
10

Goede voorlichting met zorg en aandacht. Alles verliep volgens afspraak en uiterst vriendelijke benadering, zoals je graag wordt behandeld als oriënterende klant. Ophalen van de auto was een feestje..top!

Verkoop
Bert Essers (Maastricht)
13-04-2018
10

Vriendelijke communicatie, kennis van zaken en oor hebbende voor mijn vragen en verzoeken

Verkoop
CSJM Gerardu (Maastricht)
12-04-2018
10

Mengelers Toyota Maastricht BV heeft voor mij enkel positieve ervaring.de vriendelijk klantgerichtheid, de zorgvuldige service, het meewerken.Een heel groot compliment voor de professionaliteit van de verkoper en de aandacht voor de klant.

Verkoop
Monique lahou (Maastricht)
09-04-2018
10

prettig geholpen

Service
A.J.M.A. Wolfs (Eijsden)
09-04-2018
10

Een uitstekende garage vanwege de zeer hoge mate van tevredenheid m.b.t. persoonlijke bejegening, informatie uitwisseling, verleende service en uitgevoerde opdrachten!

Verkoop
lambrix (Maastricht)
09-04-2018
10

uitstekende uitleg en op een goede manier geholpen, maar vooral op een open en eerlijke manier.

Service
Dhr. Wouter van Romondt (Ingber, gemeente Gulpen-Wittem)
05-04-2018
10

Zowel de afspraak maken, het wachten in een plezierige omgeving, de zorgzaamheid van het personeel, de afhandeling bij het betalen, de goede service bij het bespreken van de gebreken zijn perfekt .

Service
F van Gelder (Maastricht)
05-04-2018
10

Ik rij inmiddels 40 jaar. Ben steeds gewisseld van merk/garage. Heb vorige week een weer een nieuwe Toyota gekocht, zelfs hetzelde model. Dit had naast dat m'n vorige auto beviel ook te maken met de tevredenheid over de garage en prettige onderhandelingen over nieuwe auto!.

Service
Mevr. A.M. Augustin
03-04-2018
10

De garage heeft een geweldige uitstraling maar wat nog veel belanrijker is de prettige en correcte manier van benadering door het personeel. Voor mij is deze garage nummer 1

Service
Marc Nelissen (Maastricht)
29-03-2018
10

Vriendelijke en correcte informatie en bediening.Uitleg van de monteur heel duidelijk.

Service
Dhr. Jean Voncken (Margraten)
28-03-2018
9

Eigenaar van de Toyota Corollla ,alsmede het voertuig, zijn in al die 10 jaren vriendelijk, correct en deskundig behandeld.Rij nog steeds zonder storingen in mijn Corolla.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Service
C.H. Balan (Valkenburg Lb)
28-03-2018
9

Prima service, vriendelijke medewerkers

Service
Collaris
28-03-2018
9

Vriendelijk personeelGoed geholpen

Service
Bhansingh (Maastricht )
21-03-2018
9

Zeer klant vrindelijk en de prijs vooraf verteld wordt wat het gaat kostenZe zijn heel goed bezig ik zo zeggen ga zo door

Service
John Rousseau
21-03-2018
10

100% tevredenheid over vakmanschap, correctheid, financiële afhandelingen. Een Toyota-garage waar je trots op kunt zijn.

Verkoop
E.S. Andoetoe (Maastricht)
21-03-2018
10

Toyota Mengelers zeer vriendelijk en profesioneel ontvangen zeer duidelijk uitleg over de service en de Toyota. De verkoper heeft vriendelijk en duidelijk mijn vragen beantwoord!!!

Service
J. Willems-Vrijens (Berg en Terblijt)
21-03-2018
10

Zeer vriendelijke en prettige samenwerking.

Service
Harry Maas (ulestraten)
21-03-2018
9

Ben zeer tevreden over klantbehandeling en gemaakte afspraak

Service
Dhr. H. Pieters (Maastricht)
21-03-2018
10

Zoals de sticker op mijn voorruit aangeeft: U rijdt, Toyota doet de rest.Eén kleine NB: de lectuur mag een keer ververst worden.

Service
Ger Ritzen (Maastricht )
21-03-2018
10

Ik word altijd zeer goed geholpen. De service is prima.Ik rijd al 40 jaar Toyota. Nog steeds heel tevreden.

Service
Ton Dreuw ( Maastricht)
21-03-2018
10

Vriendelijk personeel. Hoge kwaliteit reparaties. Afspraak is afspraak.

Service
Niek
15-03-2018
9

vriendelijk,behulpzaam en deskundig personeel

Service
Webb (Sint Geertruid)
14-03-2018
10

Zeer goede en snelle service.

Service
Michiel
14-03-2018
8

Goede service en klantvriendelijk

Service
mw.cremers
07-03-2018
6

-auto 'inhoudelijk' (dus niet motorisch) niet volledig naar wens-apk is niet gratis, terwijl men nu deed alsof het een gunst was-niet herkenbaar als klant door verkoper-in het verleden slechte ervaring met aanpak windscherm-montage

Service
Carel Gielkens
07-03-2018
10

Goeie service en klantvriendelijk.

Service
B Weijenberg (Cadier en Keer)
02-03-2018
8

tevreden

Service
Janssen H (Maastricht)
28-02-2018
9

Je wordt correct en vriendelijk behandeld tevens houden zich aan de afspraak en wat ze niet hebben hoeven te doen trekken ze ook van afgesproken bedrag af en dat laatste doen niet veel dealers.

Service
De Heer Louis (Eijsden)
28-02-2018
9

Goede garage behulpzaam vakkundig vriendelijk personeel

Service
Ger Goijen (Berg en Terblijt)
28-02-2018
9

duidelijke communicatie over servicebeurt, helder over prijs en correcte uitstraling

Service
A. Pinckaers (Epen)
22-02-2018
10

Altijd snelle hulp aan telefoon.Ik ging de laatste keer zonder afspraak naar de garage omdat ik onderweg iets niet vertrouwde aan de auto.Ik werd meteen geholpen, er kwam meteen iemand even kijken.Zeer vriendelijke ontvangst.

Service
dhr.H.Mulder (Maastricht)
21-02-2018
9

zeer goede garage, goede service en bereikbaarheid. uitermate tevreden over de reparaties.

Service
Dhr. J. Ruijters (Maastricht)
09-02-2018
9

Mijn persoonlijke bevindingen zijn: je wordt vriendelijk te woord gestaan.Krijg eerlijke en goede antwoorden op al mijn vragen.Houden zich aan afspraken. Vooraf opgegeven prijs komt overeen met nota voor afrekening. Kom er al 14 jaar, en ben al die jaren correct behandelt.K ortom goede service.

Service
Hans. Meijers. (Geleen)
07-02-2018
9

Goed berijkbaar genoeg parkeer ruimte en voor mij vriendelijk personeel. Monteurs niet te vergeten.

Service
DHR.M.Voeten (MAASTRICHT)
05-02-2018
8

personeel is vriendelijk

Service
Marij Janssen (Maastricht)
02-02-2018
9

Je wordt er heel vriendelijk ontvangen en alles straalt een sfeer van vertrouwen uit.

Service
De heer P.wintjens (Bunde)
24-01-2018
9

Algehele indruk is erg positief in alle aspecten van het bedrijf.

Service
Dennis Cornelissen (Maastricht )
10-01-2018
10

IK kan me geen betere garage bedenken. Het automerk is al top en in combinatie met deze garage is het premium.

Service
Anoniem
03-01-2018
9

Prima service

Service
Dhr. J. Gulpers (Elsloo)
28-12-2017
10

Zeer tevreden over de service van Toyota mengelers. Goede Expertise en vakmanschap.Goede uitleg gekregen vooraf (ook Vwb de kosten) over de uit te voeren werkzaamheden aan de auto.Zeer vriendelijk personeel waar professionaliteit voorop staat met oog voor klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
21-12-2017
8

Beurt en bandenwissel correct uitgevoerd. Ik vond wieldoppen in mijn auto met een ander kenteken. Ben teruggegaan om dit te melden. Werd niet correct afgehandeld. Wieldoppen bleken wel bij mijn auto te horen. Maar de discussie dat ik een eerdere auto had gehad met dit kenteken verliep niet correct. Ik heb de auto 2e hands en was me niet bewust van het vorige kenteken.

Service
E. Ronda (Maastricht)
20-12-2017
10

Goede service, ik ben zeer tevreden over alles!!

Verkoop
Anoniem
20-12-2017
9

zeer tevreden over service

Service
Anoniem
14-12-2017
9

Zoals je kunt zien zijn wij heel tevreden.

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Na al die jaren dat wij klant zijn, hebben zij ons altijd uitstekend geholpen.

Service
Anoniem
12-12-2017
10

ze zijn goed bereikbaar, behulpzaam en zeer correct

Verkoop
Anoniem
06-12-2017
10

ontvangst, uitleg, vriendelijkheid

Service
Hr. R.J.Barensen (Berg a.d.Maas)
06-12-2017
8

Alle werkzaamheden worden goed, op tijd, en binnen het geplande tijdsbestek uitgevoerd. Prettig en keurig personeel. In het algemeen is er een correcte opgave van de kosten. Bij noodzakelijke extra werkzaamheden wordt overlegd, en inzage in de kosten gegeven. Een enkele onvolkomenheid houd mij af van het geven van een negen, dus een dikke acht!

Service
Anoniem
06-12-2017
9

Dit is een perfect bedrijf, dat doet wat het belooft.

Service
Anoniem
06-12-2017
8

8 is een hoog cijfer

Service
Anoniem
06-12-2017
9

ik werd zeer correct en vriendelijk behandeldalles wat nodig was werd op de juiste wijze uitgevoerddus: zeer goed

Service
Anoniem
29-11-2017
10

Heel tevreden.

Service
Herman Kingma (Maastricht)
29-11-2017
10

Perfecte auto, perfecte service, vriendelijke, deskundige, gemotiveerde mensen. Wat wil je nog meer?

Service
Gied Fraats (Eijsden)
29-11-2017
10

Altijd uitdtekende service zolang ik er al kom (zo’n 25 jaar).Altijd service- en klantgericht

Verkoop
Anoniem
22-11-2017
9

Ze zijn goed

Service
Anoniem
22-11-2017
10

zeer correcte en professionele dealer met een goede klanten service.

Service
Anoniem
22-11-2017
9

Is gewoon goed

Verkoop
Wachelder (Maastricht)
09-11-2017
10

service, vriendelijkheid, betrokken ....

Service
Stan Hoen (Maastricht)
08-11-2017
10

Zie eerder toelichtingen inderdaad! Hou dit niveau vol, ik ben een zeer tevreden klant over dit bedrijf!

Service
Anoniem
01-11-2017
10

Goede service en zeer klant vriendelijk.

Service
Marc Frijns (Meerssen)
01-11-2017
9

Altijd goed behandeld

Service
Anoniem
25-10-2017
10

steeds voortreffelijke hulp en zorg

Service
Anoniem
18-10-2017
10

Sinds kort klant, bedrijf maakt nette en vakbekwame indruk.

Service
Anoniem
18-10-2017
8

Goede service

Service
Ellie Bothmer (Brunssum)
16-10-2017
10

Mijn man en ik hebben in de loop der jaren een aantal auto's bij Mengelers Maastricht gekocht.

Verkoop
Thijs Segers (Maastricht)
11-10-2017
10

Mengelers Toyota Maastricht heeft alles wat men van een Toyota dealer kan en mag verwachte. Prachtige showroom, uitgebreid aanbod, goede prijs-kwaliteit verhouding en vooral zeer deskundig en zeer klantvriendelijk personeel.

Service
Habets (Maastricht)
11-10-2017
9

Nadat ik online een reservatie had gemaakt werd ik meteen gebeld met aanvullende vragen. Hierdoor waren er geen verrassingen gedurende de werkzaamheden of bij het overhandigen van de sleutels.

Service
C M Dinjens-Merx (Maastricht)
11-10-2017
10

Ik ben zeer te vreden,ik zou die garage aan iedereen aanbevelen.

Verkoop
W. Gulikers (Bunde)
29-09-2017
9

Zeer kundig, vriendelijk en behulpzaam personeel.Ze stralen vertrouwen uit.

Verkoop
André Koolhof (Eijsden)
27-09-2017
9

Vanaf het begin tot het eind hebben de medewerkers van Toyota mij en mijn gezin een goed gevoel gegeven over het eventueel kopen en rijden in een Toyota. Er was geen druk van het moeten kopen van een Toyota, maar meer van ervaar hoe het rijden in een Toyota je bevalt.Dit is een zeer prettige manier van omgaan met potentiele klanten.

Service
Dhr. E.W.J.M. Smeets (Maastricht)
27-09-2017
10

Men doet veel moeite en levert wat men beloofd.Vriendelijk ,service gericht en men tracht de kosten zo beperkt mogelijk ter houden en men levert vaak nog een stukje extra service.

Service
Sonja van Driel
13-09-2017
10

Uitstekende service, vriendelijk personeel, komen afspraken na.

Verkoop
Anoniem
05-09-2017
10

Vriendelijkheid personeel. Juiste uitleg over autoNemen de tijd voor je

Verkoop
Guido Biesmans (Maastricht)
31-08-2017
8

Goed geïnformeerd, correctheid, zakelijk en persoonlijk.

Service
Jo Debeij (Eijsden)
24-08-2017
8

Heel tevreden, 8 is een hoog rapportcijfer

Service
Anoniem
23-08-2017
8

Overzichtelijk

Service
Anoniem
23-08-2017
8

parkeren aan v.k.

Verkoop
Carin (Eijsden)
16-08-2017
9

Voor de eerste keer een Toyota aangeschaft (lease). Prima begeleiding, alles was duidelijk en correct. Zeer tevreden ook met de Toyoto Aygo.

Service
Jo Schoenmakers (Maastricht)
15-08-2017
9

goede afspraken en correcte uitvoering hiervan

Service
Anoniem
09-08-2017
7

goede service

Service
Anoniem
04-08-2017
8

correct en vriendelijk

Service
Dhr. A.M. Habets (Maastricht)
28-07-2017
10

Vanaf de 1e binnenkomst perfecte behandeling, goede duidelijke afspraken, goede auto aflevering, goede service.

Service
Charlotta (Gulpen)
27-07-2017
9

Vriendelijk, correct etc.

Service
Dhr. Pieters (Maastricht)
26-07-2017
10

Toyota Mengelers is voor mij een zeer betrouwbare partner. Uiteindelijk rijd ik zelf, maar zij zorgen er voor dat ik kan rijden. Het is zoals mijn voorruitsticker aangeeft: U rijdt, Toyota doet de rest.

Service
Marc Schillings (Eijsden)
26-07-2017
8

Goede service en betrouwbaar.

Verkoop
Marco Rassin (Meerssen)
24-07-2017
10

Zeer aan te raden voor andere mensen. Leuke spontane mensen, zeer behulpzaam en vakbekwaam

Service
Peter Stassen (Maastricht)
24-07-2017
8

Vriendelijk duidelijke afspraken en deskundig.

Service
Anoniem
24-07-2017
8

Leverde goed werk

Service
Anoniem
24-07-2017
9

Netjes en correct behandeld

Service
Theo van Ballegooy (Eijsden)
24-07-2017
10

Mengelers Toyota Maastricht combineert een persoonlijke en zeer klantvriendelijke benadering met uitstekend vakwerk door vakbekwame monteurs, niets meer aan veranderen!

Verkoop
Juliëtte (Juul) Giesen (Maastricht)
24-07-2017
10

Zeer klantvriendelijke en goede service van de medewerkers/verkopers. Als je vragen hebt of iets niet duidelijk is, staan ze je te woord, niks komt vervelend over. En uiteraard zeer tevreden over onze nieuwe Toyota Aygo. De volgende auto zal weer een Toyota worden!

Verkoop
Jo Franssen (Maastricht)
19-07-2017
10

Van koop tot aflevering van mijn nieuwe Toyota Yaris Aspiration werd ik uiterst correct behandeld.

Verkoop
Anoniem
19-07-2017
9

Een 10 geven kan ik niet omdat ik nog geen ervaring heb met b.v. service, reparatie enz.

Service
Anoniem
14-07-2017
6

Reparatie voor 1.000 niet goed uitgevoerd. Of foute diagnose of foute reparatie

Verkoop
Leon Gerards (Meerssen)
12-07-2017
9

Gewoon een goede dealer met goed personeel.

Verkoop
John Roumans (Maastricht)
03-07-2017
9

Je wordt altijd goed geholpen.Nooit problemen.Het is na al die jaren een vertrouwensband geworden.

Service
giel uiterwijk (maastricht)
30-06-2017
9

snelle service en vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
30-06-2017
8

Ik ben zeer tevreden over de service en hoe je in het algemeen behandeld wordt! Je wordt netjes gebeld als er extra reparaties zijn en over de extra kosten! Er wordt niet zomaar iets gedaan en dan achteraf de rekening presenteren! De thuisbrengservice vind ik ook top! Over het algemeen ben ik zeer tevreden

Service
A. Boersma (Maastricht)
30-06-2017
8

In alle opzichten is de Toyota dealer vriendelijk en voorkomend

Service
Dhr. Peter Tossings. (Eijsden.)
22-06-2017
10

zeer goede service.

Verkoop
Mevrouw Bemelmans
22-06-2017
10

Correcte en vriendelijke benadering, niet opdringerig. Zaken worden correct afgehandeld.
Prettige sfeer om een belangrijke beslissing te kunnen nemen zoals het kopen van een splinternieuwe auto.

Service
W. Seelt (Herkenrade)
21-06-2017
9

duidelijke informatie over kosten en werkzaamheden, prettige ontvangst en een goede gratis leenfiets maken de onderhoudsbeurt tot een zorgeloze dag

Service
Mw. AA Moens
20-06-2017
10

goede service en informatie

Verkoop
Anoniem
15-06-2017
9

Onze verkoper was zeer klantvriendelijk en stelde zich actief meedenkend op met betrekking tot onze vragen en wensen.

Service
Anoniem
14-06-2017
10

Prima garage, vakkundige mensen, vriendelijke en correcte behandeling.

Service
Bremmers (Maastricht)
14-06-2017
9

Wel ik ben zeer tevreden over Mengelers Toyota Maastricht B.V.

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
8

Het betreft een professioneel bedrijf met service hoog in het vaandel.
De aankoop van een nieuwe auto werd begeleid door een correcte betrokken verkoopadviseur.
De service bij (zeer sporadische) storingen is ronduit prima.

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
10

Vriendelijk ontvangst, behulpzaam personeel niets was teveel voor de personeel.

Service
Arie-Jan van Hees (Eijsden)
07-06-2017
10

Wij worden altijd vriendelijk en voorkomend behandeld. Ook als ik even onverwacht langskom om de bandenspanning te laten opmeten wordt ik direct geholpen.

Verkoop
Anoniem
06-06-2017
9

zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
06-06-2017
10

Klantvriendelijkheid, kennis

Verkoop
Bert Seegers (Maastricht)
31-05-2017
10

Persoonlijke behandeling staat hoog in het vaandel

Service
louis (Eijsden)
31-05-2017
9

Goede service vriendelijk personeel vooral de Receptie medewerkster een prettig gevoel van de garage

Service
Dhr. M.Kleuskens (Bunde)
31-05-2017
10

Omdat alles goed is geregeld Van af het begin tot einde

Service
Anoniem
31-05-2017
8

Ik ben heel tevreden over Mengelers Toyota Maastricht. Erg vriendelijk, behulpzaam en prima service

Verkoop
Eric Godding (Maastricht)
31-05-2017
9

Goede service

Service
Anoniem
31-05-2017
10

Bij deze garage klopt alles

Service
Anoniem
31-05-2017
10

Mengelers is een zeer klantvriendelijk ingesteld bedrijf.
- Men neemt de tijd
- Men is zeer vriendelijk
- Men is oplossingsgericht en denkt mee in mogelijkheden.
- Men is duidelijk over kosten en men geeft een goede uitleg over zaken
- Men geeft vertrouwen

Service
Arie-Jan van Hees (Eijsden)
30-05-2017
10

Alle medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ook als ik even langs rijd om de bandenspanning te laten opmeten. dit is nooit enig probleem. Ik wordt altijd vriendelijk geholpen.

Service
Jacques Verlaek (Heerlen)
24-05-2017
9

Omdat ik kort gezegd, geen minpunt ken.

Service
J.Logemann (Maastricht)
24-05-2017
9

Rij al mijn derde Toyota. Zeer plezierige en vakbelwame contacten altijd gehad met
verkoop en garage/onderhoud.

Service
Jan Limpens (Spaubeek)
24-05-2017
10

Vriendelijk personeel, geen tot weinig wachttijd, houden zich aan de afspraken.

Service
Anoniem
18-05-2017
10

Goede service, heel behulpzaam, heel vriendelijk

Service
Mevrouw paffen
18-05-2017
10

Ik ben een tevreden klant om de klantvriendelijke behandeling van het personeel.

Verkoop
Jean mulders (Maastricht)
18-05-2017
10

Zeer klant vriendelijk en verstand van zaken

Service
Jo Wijts (Valkenburg aan de Geul)
11-05-2017
10

Ik kom al de nodige jaren bij de garage van Mengelers in Maastricht. Ik heb verder niets te wensen. Een keer per jaar in begin mei wordt ik gebeld om een afspraak te maken voor het verwisselen van de banden, evt. een APK keuring (dit jaar weer van toepassing), en/of een grote of kleine beurt. Voorts wordt gevraagd of zij mij naar huis moeten brengen. Als de auto weer afgeleverd kan worden wordt ik weer netjes op de hoogte gebracht. Vooraf wordt de kostprijs meegedeeld en tot nog toe zijn geen extra bijzonderheden aan de auto, dus is de eindprijs conform. Bij een kleine beurt blijf ik wachten met een kopje koffie en lectuur.

Verkoop
Anoniem
11-05-2017
9

Service is goed
Telefonische bereikbaarheid is soms slecht

Verkoop
frencken (maastricht)
11-05-2017
10

Vriendelijk, duidelijk, professioneel, voorkomend.

Verkoop
Joost van den Broek (Zuid Limburg)
11-05-2017
10

Het vriendelijke ontvangst en de zeer correcte, snelle en professionele afhandeling van onze private lease aanvraag, samen met een bijzondere aflevering van de auto inclusief bloemen en een persoonlijk welkom, zorgen er voor dat Mengelers Maastricht een dikke 10 verdient! Met name aan onze autoverkoper, heel erg bedankt!

Verkoop
Anoniem
10-05-2017
8

Goede overall communicatie, nakomen beloftes. Alleen waren de algemene voorwaarden die ik kreeg overhandigd niet van toepassing op de voorwaarden van de Flexdael. Daarom ontstond er verwarring, hier heb ik zelf nog specifiek over moeten vragen hoe het zat met het kosteloos inleveren na 1 jaar, in de voorwaarden die ik ontving ging het om het contractduur van 4 jaar.

Service
P. Stöcker (Maastricht )
03-05-2017
10

Zeer betrouwbaar/ veilig en vertrouwd gevoel en ervaring.
Goede/ zeer zeer goede informatie vooraf en tijdens dealer locatie bezoek.
Zeer klant vriendelijk, eerlijk en persoonlijke benadering.
Zo zou iedere ondernemer zijn klanten van dienst moeten zijn.
Voor de toekomst verander ik dus zeker niet van Toyota dealer Mengelers Maastricht. Top.

Service
Anoniem
02-05-2017
8

Prima service, kwaliteit in orde, betrouwbaar.

Service
T.van Mulken (Maastricht)
28-04-2017
8

ben tevreden,ik heb auto daar ook gekocht

Service
Karel Hursel (Maastricht)
19-04-2017
8

Goede service. Correcte behandeling.

Service
Anoniem
19-04-2017
9

Klantgerichtheid en service

Service
J. Franssen
19-04-2017
8

Ik ben tevreden en heb gekregen wat ik verwachtte.

Service
Mevr.Marion Sturtz Godding (Maastricht)
19-04-2017
10

Ik ben 10% tevreden over Mengelers Toyota Maastricht de mensen zijn aardig en je wordt altijd goed geholpen.

Verkoop
Anoniem
18-04-2017
10

Correcte ontvangst. Goede uitleg bij proefrijden. Leuke overdracht bij afhalen van de auto(zelf de auto uitpakken en leuk bloemetje voor mijn vrouw). Adequate reacties bij twee problemen in de eerste week dat ik er in reed.

Service
Anoniem
18-04-2017
9

Je krijgt duidelijk informatie over de werkzaamheden die moeten gebeuren aan de auto.
En ook als er tussendoor iets erbij komt of ze constateren iets.
Wat heel belangrijk is de klantvriendelijkheid en daar is niks op aan te merken. Positief dus.

Service
Dhr.L.Mamprin (Maastricht)
12-04-2017
10

Ze zijn altijd vriendelijk respect betrouwbaar luisteren goed petje af voor ze allemaal.

Service
Wiel Gunther (Maastricht)
12-04-2017
9

vakmanschap!

Service
Niek (Maastricht)
23-03-2017
9

De dealer heeft wat betreft het niet goed functioneren van de Navigator meer service gegeven dan de importeur bereid was te geven. De meeste fouten in de navigator zijn nu, na de laatste grootte beurt, eruit. Enkele correcties zijn wel wenselijk.

Verkoop
Anoniem
16-03-2017
10

Zeer klantvriendelijk en kundig personeel. Ook zeer tevreden over de auto.

Service
dhr. A. Wolfs (Eijsden)
16-03-2017
9

informatief/communicatief, correct en betrouwbaar

Service
mw.Cremers (Maastricht)
16-03-2017
6

Duur (beurt), niet helemaal eerlijk. Comfort in auto erg minimaal.

Service
Anoniem
16-03-2017
10

gewoon tevreden

Verkoop
Anoniem
01-03-2017
9

Prima ontvangen

Service
Dhr.H.Mulder
24-02-2017
10

Staan voor je klaar , goede service ,goed te bereiken ook telefonisch.
Kundig personeel die ook verdere uitleg geeft over bv reparatie of vervanging .
Kortom Prettige Garage

Verkoop
Jan Cornips (Maastricht)
23-02-2017
10

Iedereen in deze garage is even vriendelijk,correct en behulpzaam. Of het nu de monteur, recepcioniste ef verkoper is, wanneer ik binnenkom wordt ik meteen begroet met mijn naam. Iedereen is even betrokken bij de zaak. Prima chapeau.

Verkoop
ATP Wilhelmus (Eijsden)
22-02-2017
9

Duidelijk en vriendelijk

Service
Anoniem
22-02-2017
8

vriendelijk

Service
Anoniem
21-02-2017
8

Goede en betrouwbare garage en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
17-02-2017
9

Goeie service en klantvriendelijk.

Verkoop
Judith Duijkers (Eijsden)
15-02-2017
9

De verkoopadviseur is zeer kundig en eerlijk. Hij heeft ons goed geadviseerd en ons voorzien in onze wensen bij de aanschaf van onze auto.

Verkoop
Nico van Deijl (Maastricht)
15-02-2017
10

De ontvangst, presentatie en begeleiding was top!
(Je werd als een vorst ontvangen!)

Service
J.C.A.M. Wilmer (Maastricht)
14-02-2017
10

Zeer vriendelijk personeel en een goede garage.

Service
Mevr Frijns (Meerssen)
14-12-2016
9

Alles gaat er naar wens

Service
Anoniem
14-12-2016
9

Goede service .

Verkoop
Y. Caglar (Maastricht )
09-12-2016
9

Goed en snel

Verkoop
Marian van keulen (Maastricht)
09-12-2016
9

Geweldige ontvangst en info bij aankoop van mijn nieuwe aygo.

Verkoop
Anoniem
05-12-2016
9

Correcte, klantgerichte voorlichting.
Voelde vanaf eerste moment vertrouwd.
Tot heden heb ik geen enkele moment gehad wat me daaraan liet twijfelen.

Service
emonds (maastricht)
23-11-2016
9

binnenkort krijg ik mijn 8ste Toyota ik ben altijd netjes behandeld en ben zeer tevreden.

Service
Hans Habets (Maastricht)
10-11-2016
9

Komt alle afspraken na

Service
Dhr. R. van Vliet (Meerssen)
29-09-2016
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook duidelijke prijsafspraken vooraf en goed overzicht van de gedane werkzaamheden.

Service
Anoniem
16-08-2016
10

ik word correct en juist geinformeerd en onderhoud wordt goed uitgevoerd.

Verkoop
Erik Pluymakers Ber
20-07-2016
10

Super leuke en spontane ontvangst en verdere af/be/handeling was top!

Verkoop
Van den Broek (Voerendaal)
20-07-2016
7

Er zijn altijd verbeterpunten.

Service
P. Knibbeler (Gulpen)
14-07-2016
10

Goed, betrouwbaar, vriendelijk, behulpzaam.

Verkoop
Ad van Oijen (Maastricht)
13-07-2016
10

vriendelijk, behulpzaam, altijd tijd voor mij en mijn vragen over mijn nieuwe auto

Service
P.Martens (Maastricht)
13-07-2016
10

plezierige en persoonlijke behandeling, komt betrouwbaar over. 's morgens wegbrengservice

Verkoop
Richard Hoen (Stein)
04-07-2016
9

betrouwbaar zowel personeel als product, goede afspraken die nagekomen worden

Service
dhr.hdestreel (Maastricht)
27-06-2016
9

prettige en goede behandeling!

Service
Eugene houben (Maastricht)
22-06-2016
9

Goede uitleg goede afspraak en klant vriendelijk

Service
Hubert Thijssen (Maastricht)
20-06-2016
10

Service zoals we dat altijd gewend zijn.

Service
Dhr. W.Simon (Valkenburg)
16-06-2016
8

goede en prettige behandeling

Service
Anoniem
15-06-2016
10

omdat we weer dik tevreden zijn over het geheel

Verkoop
Gusta Royen-Prevoo (Margraten.)
15-06-2016
10

Klantvriendelijk .Advies op maat!

Verkoop
Anoniem
10-06-2016
9

Prima dealer.

Service
Joep Sorée (Gulpen)
09-06-2016
8

een 10 geef ik niet (nooit), want dan zou er niets meer te verbeteren moeten zijn. voor een 9 moet je voortdurend uitmuntend presteren op elk terrein: dat kan ik niet beoordelen.
Een 8 van mij betekent dus een voortreffelijke prestatie voor de dienstverlening die ik nodig heb gehad.

Service
Dhr. F?
08-06-2016
9

Correcte vriendelijke ontvangst goede uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden zoals van te voren afgesproken.

Service
Dhr. A. Wolfs
02-06-2016
9

Grote mate van tevredenheid

Service
mevr Vluggen (Epen)
02-06-2016
9

Omdat ik heel erg tevreden ben en altijd geweest ook toen mijn man leefde.ben sinds kort weduwe.Dus ik hoop dat het vertrouwen in de toekomst zo goed zal blijven.

Verkoop
Gerard Gijzen (Maastricht)
01-06-2016
10

all-in belangstelling en service

Service
Anoniem
01-06-2016
9

Goede vriendelijke en professionele uitleg.

Verkoop
Anoniem
25-05-2016
8

algemene indruk

Service
Haesen H (Maastricht)
25-05-2016
7

Personeel is vriendelijk. Doch bij aankoop 2 jaar geleden is me, op mijn vraag hierna, duidelijk toegezegd dat de trekhaak
2 e-bikes zou kunne vervoeren. Achteraf blijkt dat de trekhaak maar 50 kg mag dragen, terwijl duidelijk was aangeven dat 1 e-bike al 24 kg (zonder accu's) weegt. Daarbij komt dan nog het gewicht van de drager zelf...
Een persoon bij Toyota Mengelers heeft nog e.e.a. voor me uitgezocht maar raadde me af om een drager met e-bikes te vervoeren

Service
W
25-05-2016
9

Ik Ben tevreden over de geleverde service.

Service
Jo Wijts (Valkenburg a/d Geul)
25-05-2016
10

Ik heb nog geen negatieve ervaring met de dealer. Alles loopt zoals een klant zich dat zou wensen, althans zo ervaar ik dit steeds.

Service
Anoniem
18-05-2016
9

Goede afhandeling afspraak, duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

Service
Marion Sturtz Godding (Maastricht)
17-05-2016
10

Ik ben 100 procent tevreden met mijn garage ik wordt altijd goed geholpen en alles gaat in overleg.
Dit vind ik prima vooral als je geen verstand van auto's hebt moet je toch kunnen vertrouwen op je garage.

Verkoop
Karin en ed smeets (Maastricht)
11-05-2016
9

Omdat we vriendelijkheid,behulpzaam,bekwaam en tijd vrij maken om ons goed te helpen zeer op prijs stellen

Service
mr. Slechten (Bilzen)
11-05-2016
8

Goede ontvangst, goede feedback na werkzaamheden.

Service
Anoniem
11-05-2016
10

Ben al jaren klant. Steeds weer met een prima occasion. Maar Mengelers wekt naar mij toe niet de indruk dat ze mij liever in een nieuwe zouden willen zien. Het lijkt er eerder op dat zijn mijn oude auto graag lang op de weg willen houden. Maar het gaat dan ook om een echte Toyota: ''Made in Japan.'' En daar doe je wat extra 's voor.

Service
Ramon Koch (Maastricht)
02-05-2016
8

Verkoop team weet goed wat ik wil, en speelt handig in met prijsstelling

Service
T.van Mulken (Maastricht)
22-04-2016
8

alles oke

Service
Noël Tossings (Eijsden )
20-04-2016
5

matarialen verkeerd besteld en verkeerde prijs op gegeven viel duurder uit als wat ze gezegd hadden ,of verkeerde toelichting gegeven

Service
E. Huijnen (Maastricht)
14-04-2016
10

Zeer klantvriendelijk en correct, nette afhandeling onderhoud.

Service
Anoniem
13-04-2016
9

Alles prima! Jammer dat je niet even een auto ter beschikking krijgt.

Verkoop
Mw Meertens (Eijsden)
13-04-2016
9

Tot nu toe zeer tevreden over de benadering en aflevering van de nieuwe auto. ik hoop dat de service ook zo goed is dan kan het punt naar een 10 gaan.

Service
Anoniem
13-04-2016
9

omdat ze het verdienen

Service
mevr agnes voeten (maastricht)
08-04-2016
9

behulpzaam.zeer nette bediening

Verkoop
Michelle van Heusden (Maastricht)
06-04-2016
10

Professioneel en toch no nonsens

Service
Annette Augustin (Gulpen)
31-03-2016
10

Alles klopt bij deze dealer. de zaak heeft een mooie uitstraling. Het personeel is zeer vriendelijk en kundig. Er is altijd vooraf overleg.
Voor mij is dit een top zaak

Verkoop
H. Moermans (Maastricht)
30-03-2016
10

Zeer klantvriendelijk , koop en aflevering uitstekend georganiseerd.

Verkoop
Mevr. MAGC Hoppenbrouwers (Maastricht)
23-03-2016
10

Duidelijke informatie. Het gevoel dat ik blijvende service heb.
Spontane toegankelijkheid naar de klant.

Verkoop
Anoniem
16-03-2016
8

Het is onze eerste Toyota dus laat ons eerst het rijplezier en de service ervaren voordat er een hogere beoordeling kan worden gegeven.

Service
N.van Hasselt (Maastricht)
16-03-2016
8

vriendelijk en begripvol personeel

Service
Bert Essers (Maastricht)
09-03-2016
8

Dealer maakt een positieve indruk op mij

Service
Dhr. Schröder (Vaals)
09-03-2016
9

Ik ben zeer tevreden over deze dealer.

Service
Anoniem
26-02-2016
8

Vriendelijk, behulpzaam, goede uitleg, nemen de tijd.

Service
Harry Mulder (Maastricht )
24-02-2016
10

Goed adequaat advies en uitvoering

Service
Demmers Robert (Maastricht )
24-02-2016
7

gemiddeld een 7 vind ik niet slecht, vooral dat ik geen gratis vervoer aangeboden krijgt. Ze brengen je wel thuis of naar het werk maar je moet maar zien hoe jij je auto kan komen ophalen. Of is er in tussen tijd iets veranderd !

Service
Anoniem
19-02-2016
9

Goede service en duidelijke uitleg van de verrichte werkzaamheden.

Service
Anoniem
12-02-2016
9

Goede service, o.m. het naar huis brengen als de auto is afgeleverd voor beurt. Vriendelijk personeel aan balie.

Service
Anoniem
11-02-2016
10

Ben 4jaar klant bij dit bedrijf en ben zeer tevreden,nooit problemen gehad en hoop dat dit zo zal blijven.

Service
M.J.Wilmes-Erven. (Maastricht.)
11-02-2016
9

Zeer tevreden ,vriendelijk goede kennis.je wordt goed te woord gestaan en duidelijke uitleg over de reparatie.

Service
Anoniem
10-02-2016
8

een 8 is een al een zeer goed en hoog cijfer, een 10 bestaat nagenoeg niet, er kan altijd nog wat verbeterd of goedkoper kunnen.

Verkoop
Ber Huisinga (Maastricht)
03-02-2016
10

Vakkundigheid en vriendelijk tegen klanten

Service
Anoniem
03-02-2016
9

Ben zeer tevreden. Geen 10 omdat er altijd verbeterpunten zijn

Service
Anoniem
28-01-2016
10

Hier is de vriendelijkheid, deskundigheid en service zeer goed!

Service
Anoniem
28-01-2016
8

Goede service en vriendelijke personeel

Service
Anoniem
21-01-2016
8

Prima dealer, komt zijn/haar afspraken na.

Service
Anoniem
20-01-2016
8

Vriendelijk en hulpbereid personeel.

Service
Anoniem
20-01-2016
8

Nette zaak, goed ontvangst en een goede service.

Service
Anoniem
20-01-2016
10

Wij worden ruim op tijd geinformeerd dat onze auto toe is aan een onderhoudsbeurt en wat hier de kosten van zijn en ook van te voren gevraagd wanneer er andere problemen met de auto zijn of deze gerepareerd mogen worden en dan weer getelefoneerd als de auto weer klaar is en dan uitleg van rekening dus al met al zeer netjes.

Service
Jack Schoonbrood (Maastricht)
11-01-2016
10

Levert goed werk en is klantvriendelijk

Service
Arco. Bot (Schin op Geul)
06-01-2016
10

Correcte afspraken, snelle service. Fijne ambiance en medewerkers

Service
Theo van Ballegooy (Eijsden-Margraten)
06-01-2016
10

top service

Service
Anoniem
30-12-2015
8

Men komt tegemoet aan de tijd die je opgeeft, ik heb alleen maar prettige ervaringen met deze garage

Service
Anoniem
24-12-2015
10

Zeer goede service en zeer klant vriendelijk zal zeer zeker andere aanbevelen

Service
D.S. de Jong (Maastricht)
24-12-2015
7

Graag heb ik bij een vraag direct contact met een monteur en niet direct als antwoord "dat kan niet"om later in de krant te lezen dat bepaalde computer programma"s wel degelijk verstoord kunnen zijn.

Service
R. Vossen (Maastricht)
23-12-2015
6

verbetering van de service

Service
jos laemers (berg en terblijt)
23-12-2015
9

alles ok

Service
Paul L.G.P. Jochems (Meerssen)
09-12-2015
9

omdat de serice en de uitleg van de werking prima zijn.

Service
E.W.J.M. Smeets (Maastricht)
09-12-2015
10

Prima Service.
Klantgerichte receptie medewerkers.
Vertrouwen dat er in de werkplaats slechts de noodzakelijke kosten worden gemaakt en alles correct wordt uitgevoerd.

Service
Habets (Maastricht)
09-12-2015
9

Goede service en staan open voor eventuele aanvullende werkzaamheden of strakkere tijdsplanning

Service
Anoniem
02-12-2015
8

Is gewoon in goede garage. Flexibel in planning, altijd vriendelijk